tag:blogger.com,1999:blog-8908781917457345132.post1962656079063740444..comments2022-11-27T03:49:38.471+02:00Comments on Sokerikukkasia: Crème pâtissière ja Lemon CurdKardemummahttp://www.blogger.com/profile/08198066710415992102noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8908781917457345132.post-34364195558817571042013-11-13T19:01:03.875+02:002013-11-13T19:01:03.875+02:00Hei! Ohjeesta valmistuu n. 5 dl kiisseliä. Rakente...Hei! Ohjeesta valmistuu n. 5 dl kiisseliä. Rakenteeltaan se on pikemminkin lusikoitavan pehmeää kuin kovin jämäkkää, joten jos paksumpaa haluaa, niin ehkä maissitärkkelystä voisi laittaa 1½ kertaisen määrän eli 45g. Tuplamäärä eli 60g kuulostaa jo aika paljolta..Kardemummahttps://www.blogger.com/profile/08198066710415992102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8908781917457345132.post-43457692284058121562013-11-04T22:03:24.033+02:002013-11-04T22:03:24.033+02:00Kuinka paksua tästä vaniljakiisselistä tulee noill...Kuinka paksua tästä vaniljakiisselistä tulee noilla suhteilla? Tekisin täytteen kakun väliin, joten sen tulisi olla melkolailla paksua!!! Pitäisikö maissitärkkelystä laittaa enemmän mitä ohjeessa? Niin ja tuleeko tätä kuinka paljon tällä ohjeella ajatellen, että täytettä laitetaan vain kakun toiseen väliin?Mariannehttps://www.blogger.com/profile/10413404900952697337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8908781917457345132.post-61539443712031161022011-05-23T17:09:15.710+03:002011-05-23T17:09:15.710+03:00Hei! Hmm.. Nyt kun mainitset niin macaronit totta ...Hei! Hmm.. Nyt kun mainitset niin macaronit totta tosiaankin olivat aika kosteita, mutta pistin sen tuolloin hillon piikkiin, täytteenä kun oli leipurin kerman lisäksi sitäkin. Hilloa olen yleensä suurustanut maissitärkkelyksellä tai perunajauholla, jolloin macaronit eivät vety. Uskoisin, että sama voisi toimia tässäkin. Jos kokeilisi lisätä tai jopa tuplata maissitärkkelyksen määrän, macaronit eivät vettyisi niin helposti. Ja nyt kun muistelen, Ranskassa maistelemissani macaroneissa oli kaikissa aika jämäkät täytteet, joten eikun suurustamaan! :DKardemummahttps://www.blogger.com/profile/08198066710415992102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8908781917457345132.post-81961393780447869132011-05-14T19:23:55.006+03:002011-05-14T19:23:55.006+03:00Hei, olen tehnyt vaniljakiisseliä tällä ohjeella m...Hei, olen tehnyt vaniljakiisseliä tällä ohjeella monta kertaa eri tarkotusiin ja se on täydellisen ihanaa! Mutta käytin sitä kerran macaron-täytteenä ja macaronit vettyivät todella pian ja todella pahasti. Onko sulla ollut vastaavaa ongelmaa? Missä ja miten yleensä säilytät täytetyt macaronit? Vettyminen ei onneksi vaikuttanut makuun ja macaron-vanilja-yhdistelmä oli aivan ihana!Anonymousnoreply@blogger.com