Sivut

torstai 28. huhtikuuta 2011

Matkan varrelta

Palasin Suomeen pian kolme viikkoa sitten. Sitä ennen ja vielä sen jälkeenkin on tapahtunut niin paljon, etten tahdo itsekään pysyä perässä.

Viimeiset tentit on nyt läpäisty ja hartaudella valmistellut kurssimme valmistujaisjuhlat juhlittu, vaikka yhden sitkeän opintosuorituksen puuttuessa en teknisesti ihan valmis vielä olekaan.

Seitsemän viikon Amerikan matkakin on jo matkattu. Kotiin en ole päässyt vieläkään. Kämpässäni kun tehdään edelleeeeen pian toista kuukautta jatkuvaa kylpyhuoneremonttia.

Uudessa työpaikassani aloitin viime maanantaina ja oppimista riittää valtavasti. Peruskoulutus on kai parhaimmillaankin vain tosielämään valmisteleva, valmiiksi tullaan tuskin koskaan. Tästä on hyvä lähteä.

Uutta kotiakin etsiskelen, aikeissa ensiasunnon osto. Turhauttavaa touhua, sanon minä. Olen alkanut uskoa kohtaloon. "Niin ei ollut tarkoitettu" uskottelen itselleni. Mutta pettymyksien jälkeen uskoisin olevan entistäkin tyytyväisempi, kunhan "se oikea" viimein löytyy...

Ja kaiken tämän uuden ja ihmeellisen tiimellyksessä, täytti blogini kaikessa hiljaisuudessa vuosia. Tarkemmin sanottuna vaatimattomasti yhden. Juhlistanen sitä jahka ehdin ja saan aikaiseksi. :)

Mutta nyt, pitkällisen blogihiljaisuuden jälkeen ajattelin tunnelmoida ameriikan ihmeillä. Alkuun kuvia, myöhemmin myös tekstiä. Brasilian ja Meksikon osalta luvassa on yleisiä lomatunnelmia. Kalifornia -osiosta löytynee sitten hieman ruokafiilistelyäkin...

2 kommenttia:

  1. Hienoihin paikkoihin olet lomallasi päässyt :)

    Muutoksen ajat elämässä ovat kyllä melkoisia. Tasapainotilaan pääsyn jälkeen sitä onneksi usein miettii, että sehän oli lopulta virkistävää, vaikkei silloin siltä lainkaan tuntunutkaan...

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on. Muutos tai tarkemmin sanottuna epävarmuus ahdistaa ainakin minun kaltaistani suunnittelijaa. Mutta ehkä vain pienellä ahdistuksella voi syntyä jotain hyvää.. Tiedä häntä. :)

    VastaaPoista