Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tunnustuksia

Joku aika takaperin sain tunnustuksen Makuja kotoa -blogin Heidiltä. Kiitos ja kumarrus! Tunnustus sisälsi pari pientä kyselyä, joihin minun tulisi nyt vastata. Tässä yhteydessä lienee kuitenkin myös tunnustettava, että alemman kyselyn olen saanut jo aikoja sitten tunnustuksena ystävältäni Kakkumonsterilta. Kiitos ja anteeksi! En nimittäin ole vieläkään saanut vastattua kyselyyn, mistä päästäänkin itse asiaan, tunnustuksiin. Olen nimittäin laiskuuteen asti saamaton, leväperäinen ja aina myöhässä, enkä saisi mitään aikaiseksi ilman viimetinkaa ja pakkoa. Nyt oli kai viimein pakko...


Sitten kysymyksiin...
    
1. Koska aloitit blogin? 
23.2.2010. Kuvitella, että siitä on jo kaksi vuotta. Enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi juhlia yksiäkään blogini synttäreitä vaikka niin suunnittelinkin! Noh, ehkäpä sitten kun tulee viisi tai kymmenen vuotta täyteen?! Nähtäväksi jää. :)

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Kirjoitan blogissani elämästäni ruuanlaiton ja leipomusteni kautta. Blogi on gastronominen päiväkirjani ja kuten päiväkirjoissa yleensäkin, kirjoittaja pidättää vapauden päättää, mitkä hetket - arkiset tai juhlalliset - hän päättää päiväkirjansa sivuille tallentaa.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen muihin verrattuna?
Se, että se on juuri minun kirjoittamani, minun näköiseni. Niin turhaminen en ole, että kuvittelisin sen olevan jossain suhteessa suurin tai kaunein. ;)

4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen?
Olen pienestä pitäen rakastanut keittiössä touhuilua, kiitos äitini, joka on aina antanut minun rauhassa sotkottaa keittiössään. Jossain vaiheessa eksyin seurailemaan muutamia ruokablogeja ja aikani ajatusta kypsyteltyäni oma blogi oli vain luonnollinen jatkumo rakkaudessani ruokaan ja leipomiseen.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Olen usein miettinyt, mitä oikeastaan haluan blogillani sanoa, jottei se olisi vain kokoelma sekalaisia reseptejä. Kuten jo sanottua, blogi on yhdenlainen päiväkirjani. Toivoisin osaavani tuoda blogin puitteissa esiin enemmän omaa persoonaani ja omia mielipiteitäni, mutta toisaalta en kuitenkaan halua siitä tulevan liian - miten sen nyt sanoisin - julistuksellinen, sillä minkään sortin alan asiantuntija en kuitenkaan väitä olevani.

 
Ja lisää kysymyksiä...

1.  Lempiväri: Laventelinsininen.
    
2.  Lempieläin: Yllätys yllätys kissa.

3. Lempinumero: Numero 4, sillä jostain syystä yhdistän sen e-kirjaimeen, joka on etunimeni alkukirjain...

4. Paras alkoholiton juoma: Rasvaton maito.
   
5. Facebook vai Twitter: Facebook.
 
6. Intohimosi: Hyvä ruoka.
  
7. Lahjojen antaminen vai saaminen: Saaminen, ehdottomasti.
  
8. Mieleisin kuvio tai muoto: Sydän..?
  
9. Paras päivä viikossa: Lauantai.
 
10. Lempikukka: Hortensia, ihana hortensia!
  
   
Ja lopuksi hyvä kiertämään. Tunnustus lähtee siis kolmelle mielenkiintoiselle ja ansioituneelle blogille. Ehtona oli myös, että blogeilla pitäisi olla alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa, mutta kun olen niin käsi, ettei minulla ole hajuakaan mistä kyseinen informaatio blogien lukijamääristä on löydettävissä, päätin ignorata koko asian:
   
1. Hellun Hellalla. Koska ruoka on hyvää ja syöminen kivaa. Alahan taas päivittää, Anna! ;)

2. Ghetto Gourmet. Ruokaa betoniviidakon keskeltä. Blogi, jossa on asennetta!
     
3. Lumimangustin päiväkirja. Inspiraatiota etsimässä. Blogi täynnä arjen kauneutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti