Sivut

torstai 30. joulukuuta 2010

Herkut kortilla

Pakkaset sen kun kiristyvät ja ulos ei ole juuri viitsinyt nenäänsä pistää moneen päivään. Hiukan heikolta näyttävät sääennusteet myös vuodenvaihteen osalta. Tarkoitus kun oli isommalla sakilla juhlistaa uutta vuotta Levillä hiihtäen ja lasketellen. Kaunishan kuurainen luonto toki on. Ja se valo, sen pienen hetken kun siitä täällä kaamoksen keskellä saadaan nauttia, suorastaan lumoaa.
Tänä jouluna törmäsin hauskaan uuteen tuttavuuteen. Isäni sai nimittäin ruotsalaiselta tuttavaltaan joulutervehdyksenä Delicard -herkkulahjakortin.


Kortin yhdeksän herkkupalan valikoimasta saa valita kaksi mieleistään ja tilausken voi tehdä joko internetissä tai erillisellä tilauskortilla postitse. Herkut luvataan toimittaa kylmäpakkauksessa kotiovellemme, joskin tuo kyseinen kortti näyttää pätevän vain Ruotsissa. Rajallahan tässä ollaan, mutta voisin silti ottaa selvää, olisiko mahdollista saada herkkulahja lunastettua Suomen puolelta, niin saisi sen sitten luvatusti kotiin toimitettuna.


Valittavana kortilla oli muun muassa parmesan-juustoa, graavilohta, ankanrintaa, siian mätiä ja suklaata. Nam! Tässäpä lahjaidea minun makuuni! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti